Om Oss

Om No Limit Promotion AS

No Limit Promotion AS er ett firma innenfor produktmarkedsføring. Vår innkjøpsstrategi er at vi skal være uavhengig for alltid å finne den mest kostnadseffektive løsningen for våre kunder.
Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Målsetting

Vår profilering, våre konsepter, kampanjer og produkter skal skape resultater, identitet, oppmerksomhet og ekstra verdi for våre kunder.

Strategi

Vår strategi er å levere både enkelt - og helhetsløsninger til våre kunder ut fra kundens behov.

Kompetanse

Vi utvikler og følger opp i alle ledd fra ide og design til verktøy og prøver, produksjon, logistikk, innkjøp og kvalitetskontroll. Alle våre produkter blir produsert ved vårt nettverk av pålitelige fabrikker rundt om i verden som sikrer kvaliteten. Vi søker også kontinuerlig etter nye produkter, leverandører og fabrikker.

 

Referanser

Vi tar gjerne ansvar for prosjekter, spesialproduksjon av produkter, ide, design, produktutvikling og andre former for service ettersom vi har nødvendig kompetanse på huset og gjennom 
Vi utvikler og følger opp i alle ledd fra ide og design til verktøy og prøver, produksjon, logistikk, innkjøp og 
Alle våre produkter blir produsert ved vårt store nettverk av pålitelige fabrikker rundt om i verden som sikrer kvaliteten. Vi søker også kontinuerlig etter nye produkter, leverandører og fabrikker.

Under ser du noen eksempler på jobber vi har levert.

 

Sats Elixia Sats Elixia Sats Elixia  Norwegian Wood  Norwegian Wood
Friele kaffeboks LO Spenst bag  Morgenklubben kopp